Grymt många bilar , synd bara med vädret :( 
Sunday, August 10, 2008, 07:41
Posted by Administrator
Igår var första Crusingen för Louise , det gick endå rätt bra , trots en del missöden med värme plus tändingen... det började i rondellen på sergelstorg "TYPISKT" fick dock ganska fort hjälp av en kille som hjälpte till att knuffa henne åt sidan ;) , tajmingen var ganska bra iofs för då kunde man ju gå å slå en drill under tiden hon lungnade ner sig , hahaha!! efter ca 15-20 min så skulle vi köra vidare men , hon ville inte starta!! gaahhh ,efter 3:e försöket så starta hon :) men jag körde bara 50 meter o stälde mig under bron framför några äldre raggare, gick ut kolla tändkablarna , drog lite i dem och gick in och vips så var hon igång igen , dock lite knasigt för ena stunden gick hon på 4 cyl och vips efter en liten stund kom alla 8 igång ;) som sagt med rullande objekt så får man ju ta en del smällar. Funderar på om man ska slafsa in nytt tändsystem innan uppsala? jaja vi får se om man hinner...kanske räcker med bara nya sjyssta tändkablar ? allt ska dock endå bytas ut i vinter efter uppsala.

Fylla och fight fanns det en del av med på sveavägen , hahah vuxna män står med brösten mot varandra som om de vore 18 igen... hahaha löjligt!!!

det andra roliga är när alla östermalms nissar står inför sina polare och säger kolla , det här e en challenger som kommer hära och det är en 69 årsmodell... hmmm jag tror jag hörde denna kommentar säkert 5 gånger igår, hahaha!! dom får iaf ett poäng och det är att dom vet att det är en dodge ;)

däckspin och poliser fanns det gott om , det råkade klia i min gasfot med måste jag vara ärlig o säga ;) jag slapp få böter dock :) Louise vart nog lite stolt när alla började hurra o skrika ;) innan MCD på svea så stannade vi till en snabbis , vattentempen låg på 100 så jag ville inte riskera något och det fanns dessutom en liten plats ledig dära ;)

efter mcd och 7/11 så råkade det bli lite däckspinn igen och publiken ville ha ännu mera men det fick räcka ;) Polisen vart glad då iaf :)

sen bar det av ut mot E18 och väl borta vid rondellen fanns inte en bil , då kunde jag ju dra på i rondellen tänkte jag , det vart riktigt skönt ställ på 2:an :) WHOHO!!! inte rikgit som i Dukes of hazard dock men ett halvt varv med ställ och spinn :) hihihi

tankade i 40 liter på statoil och sen var det full fart därifrån oxå :) nu gick hon som en klocka igen :) vid 23:10 var vi hemma igen och jag hatar att köra i mörker :( usch o blä , tog småvägar sista biten för folk har tydligen bara heljus på sina bilar när dom kör motorvägen...


På Wheels magazine träffen i barkaby var dagen var helt underbar med sol och en del moln , jävligt kul att träffa andra Charger ägare med!! tog även lite kort på två andra som köpte sina förra året :) dom är i mycket fint skick!!Nu i efterhand känns det som vi skulle varit där vid 0800 , för jag kan nog fan gå där hela dagen om jag fick dvs :P

näe nu måste jag göra lite nytta :D

add comment ( 11 views )
Idag är det Wheelsmagazine i Barkaby , sedan sveavägen cruuuusing :) 
Saturday, August 9, 2008, 06:50
Posted by Administrator
Idag kommer det bli korvstoppning på sveavägen , för vid kl 18 så bär det av med hundratals jänkare och muskelbilar mm, tror även det blir en del bikers med för den delen :)

Detta ska bli riktigt najs!!

jag satt uppe sent igår och fixade så inte bromslampan lyser konstant vilket den har haft tendens till att göra, nu fungerar det iaf som jag vill.

dock har jag ju på orginal däck och fälgar så det ser inget märkvärdigt ut tyvärr just nu. dom jag har liggande är 1½ cm för breda så jag letar efter 275:or för bak istället för 295:or som jag har kört med tills nu. den markfria gången är nu en aning högre med mina org däck så jag behöver inte oroa mig för mycket åt att ta i en massa saker på vägen.

näe nu ska jag göra lite nytta, kommer dock plåta en hel del under dagen :)
add comment ( 11 views )
Vi var ju ute en tur.. 
Saturday, August 9, 2008, 06:45
Posted by Administrator
För ett par veckor sedan var vi ut till f18 tullinge på marknad , det fanns dock inte mycket att se , mest gammalt larv och skit. det fanns dock lite bilar som såg rätt bra ut. sedan bar det av till kagghamra på lite fika hemma hos Magnus och hans familj (Baua på musclecars) jag plåtande en hel del kort bara så man har och kan jämföra saker när man väl står där och meckar senare.

lägger upp ett gäng foton hära på Magnus MKT fina Charger!!

add comment ( 10 views )
MIN FÖRSTA - AMERICAN CARSHOW I NORRTÄLJE 2008 
Saturday, July 12, 2008, 15:46
Posted by Administrator
FAN VAD KUL!!!!! Det var inte riktigt meningen men vi körde efter alla andra in och var med i parken och stod parkerade längs med gångvägen in till vänster på utställningen. :)

Själv så gick jag mest runt och fick inspiration. stod en liten stund hos Louise och det var en hel del folk som kom fram, verkar vara fler som fastnar för denna årsmodell.

GAAAHH nu är jag verkligen FAST!!! :)

tråkigt nog så fanns det bara två andra Chargers , roligt nog så var båda från 1970 :) 1 st banana gul och 1 st brons metallic , och så min då som var lite lime gul ;) jaja som sagt hon ska lackas "svart" tids nog...

Om någon undrar så hade jag nummer "543" på utställningsområdet.

näe nu ska vi på grill party hos en granne i spöregn och åska :)

OBS NU FINNS DET ÄVEN LITE FOTON PÅ DENNA LÄNK
AMERICAN CARSHOW I NORRTÄLJE 2008

add comment ( 10 views )
Det har varit lite mycket nu.... 
Friday, July 11, 2008, 02:14
Posted by Administrator
Sitter här nu och klockan är lite över 4 på morgonen, kunde inte somna, först o främst så kom jag på att min bärbara dator låg ute på verandan, och för det andra så är jag den där lilla ungen igen på julafton som så ivrigt vill ut och bränna lite med chargern :)

imorgon blir det American Car show i Norrtälje :) whoohooo!!!

för snart en månad sedan så flyttade vi in i nya huset som är FAN HELT UNDERBART!!!!! inte nog med detta så har jag värdens bästa grannar!!! det visade sig att dom håller på med muskelbilar och och trimmar och bygger , har jag kommit rätt eller har jag kommit rätt??? :)

för ett par veckor sedan så var det midsommar och vi skulle åka till en byggdegård här i trakten där ungar kan dansa runt kransen, visst det skulle bli kul men det vart inge vidare... *suck* när vi väl kom dit så fanns det inte så många p platser kvar så jag stälde mig vid en skola i en liten liten backe... stängde av och så trodde jag att jag hade lagt i växeln, eller hur... ja eftersom jag har servobroms så fanns ingen vakum kvar och jag hann inte riktigt få stopp på 2 ton plåt , 1 meter bakom står en fint placerad container.... jahaja , ja det vart förståss ett märke på tail metallen, så det var ingen direkt höjdare den dagen GAAAHHH jävla pulver man är!!!

Det gick 1 vecka och jag hade plannerat att köra in Louise i garaget :) tyvärr så var det en liten smärre nivåskillnad mellan ljuddämparn och kanten in till garaget så hela skiten släppte loss från collectorn... återigen så blir man ju jävligt glad på sig själv att man inte "tänker" sig för innan!!! det är ju trots allt viktigt att göra detta före handling... ;) i vilket fall som helst så har mina vänliga grannar hjälpt mig grymt mycket , praktiskt taget så har nu bilen fått en finjustering av tändningen,fixat hela framvagnsinställningen,satt dit ny collector. ja gud vet vad det blir framöver , jag har dock mina aningar om en del trimmande ;)

jag har även fått veta att ramen under är förstärkt , kanske har bilen varit med i drag eller streetracing i staterna någongång?

igår efter framvagnen vart fin justerad så var hon en helt annan... shit vilken skillnad och köra och styra!!!

TACK Kenneth och Robban för all hjälp!!!

*gäsp*

näe måste vila lite nu så man pallar med dagen :)

(kapa ved , skaffa mer ved , elda ved osv)

over n out...
add comment ( 11 views )

<<First <Back | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Next> Last>>