UPPSALA AMERICAN CARSHOW 2008 
Saturday, August 23, 2008, 20:08
Posted by Administrator
För en vecka sedan vid exakt samma tidpunkt så stod man och andades in däckrök och avgaser och konstig nog njöt man utav det ;)

om vi backar tillbaka lite till hur dagen för en vecka sedan började , eller rättare sagt dagen innan (fredags kvällen), Hade ju som sagt bestämt mig för att köra till uppsala med mina feta sulor (295:orna) , detta krävde ju dock lite handpåläggning då det hela tiden skrapar i skärmlisten (endast den dära krom delen) drog över bilen till grannen som alltid har alla vertyg framme , själv har jag inte hunnit komma ordning med verkstan ännu med alla flytt kartonger och lådor osv osv osv.. Robban slängde sig under och började vifta hejvilt med vinkelkapen utan skydd på den... såg ut ungefär som dom där som jonglerar med motorsågar ;)
vi körde bara på den sidan som det tagit i mest i tidigare för andra sidan såg inte så farligt ut alls , och när vi tryckte ner så såg det bra ut.

morgonen därefter så hade man ju packat in allt i bilen och massa extra däck osv , man vet ju aldrig ;)

åkte ca 200 meter och kosntaterade att nu skrapade det i i andra sidan... suck.. citat från filmen Speed : what do you do , What do you do?

panik slagna sprang vi fram och tillbaka med alla grejjer i trunken till Addes bil (Pontiac Lemans custom-s) som jag ska köpa av honom en vacker dag , han vet det bara inte själv ännu ;)

testkörde , och nu var det bara tuta o köra!!! kunde dra på lite oxå till och med ;)¨väl borta i uppsala så kom vi in på området och Adde vart väl lite besvärad över sin plats precis bredvid epa traktorerna... kanske inte så jätte kul ;) efter lite vandrande inne på utställningen så fick jag endå se ett gäng Chargers :) tror det var 4 st sammanlagt 68,69,70 :) favvo modellerna alla 3 men mest av allt 68 och 70 :)

sen bar det av mot macken , för det berhövs ju rätt ofta ;) sedan var det crusing för fulla brukar , men jag ville inte köra så himla mkt , farbror blå stoppade allt tills de nådde en viss kvot av böter verkade det som för efter 23 tiden var dom spårlöst borta och ALLA stod och burnade mitt i uppsala :) näe nu orkar jag fan inte skriva mera , skickar med ett gäng foton från dagen :)
add comment ( 12 views )
Grymt många bilar , synd bara med vädret :( 
Sunday, August 10, 2008, 07:41
Posted by Administrator
Igår var första Crusingen för Louise , det gick endå rätt bra , trots en del missöden med värme plus tändingen... det började i rondellen på sergelstorg "TYPISKT" fick dock ganska fort hjälp av en kille som hjälpte till att knuffa henne åt sidan ;) , tajmingen var ganska bra iofs för då kunde man ju gå å slå en drill under tiden hon lungnade ner sig , hahaha!! efter ca 15-20 min så skulle vi köra vidare men , hon ville inte starta!! gaahhh ,efter 3:e försöket så starta hon :) men jag körde bara 50 meter o stälde mig under bron framför några äldre raggare, gick ut kolla tändkablarna , drog lite i dem och gick in och vips så var hon igång igen , dock lite knasigt för ena stunden gick hon på 4 cyl och vips efter en liten stund kom alla 8 igång ;) som sagt med rullande objekt så får man ju ta en del smällar. Funderar på om man ska slafsa in nytt tändsystem innan uppsala? jaja vi får se om man hinner...kanske räcker med bara nya sjyssta tändkablar ? allt ska dock endå bytas ut i vinter efter uppsala.

Fylla och fight fanns det en del av med på sveavägen , hahah vuxna män står med brösten mot varandra som om de vore 18 igen... hahaha löjligt!!!

det andra roliga är när alla östermalms nissar står inför sina polare och säger kolla , det här e en challenger som kommer hära och det är en 69 årsmodell... hmmm jag tror jag hörde denna kommentar säkert 5 gånger igår, hahaha!! dom får iaf ett poäng och det är att dom vet att det är en dodge ;)

däckspin och poliser fanns det gott om , det råkade klia i min gasfot med måste jag vara ärlig o säga ;) jag slapp få böter dock :) Louise vart nog lite stolt när alla började hurra o skrika ;) innan MCD på svea så stannade vi till en snabbis , vattentempen låg på 100 så jag ville inte riskera något och det fanns dessutom en liten plats ledig dära ;)

efter mcd och 7/11 så råkade det bli lite däckspinn igen och publiken ville ha ännu mera men det fick räcka ;) Polisen vart glad då iaf :)

sen bar det av ut mot E18 och väl borta vid rondellen fanns inte en bil , då kunde jag ju dra på i rondellen tänkte jag , det vart riktigt skönt ställ på 2:an :) WHOHO!!! inte rikgit som i Dukes of hazard dock men ett halvt varv med ställ och spinn :) hihihi

tankade i 40 liter på statoil och sen var det full fart därifrån oxå :) nu gick hon som en klocka igen :) vid 23:10 var vi hemma igen och jag hatar att köra i mörker :( usch o blä , tog småvägar sista biten för folk har tydligen bara heljus på sina bilar när dom kör motorvägen...


På Wheels magazine träffen i barkaby var dagen var helt underbar med sol och en del moln , jävligt kul att träffa andra Charger ägare med!! tog även lite kort på två andra som köpte sina förra året :) dom är i mycket fint skick!!Nu i efterhand känns det som vi skulle varit där vid 0800 , för jag kan nog fan gå där hela dagen om jag fick dvs :P

näe nu måste jag göra lite nytta :D

add comment ( 11 views )
Idag är det Wheelsmagazine i Barkaby , sedan sveavägen cruuuusing :) 
Saturday, August 9, 2008, 06:50
Posted by Administrator
Idag kommer det bli korvstoppning på sveavägen , för vid kl 18 så bär det av med hundratals jänkare och muskelbilar mm, tror även det blir en del bikers med för den delen :)

Detta ska bli riktigt najs!!

jag satt uppe sent igår och fixade så inte bromslampan lyser konstant vilket den har haft tendens till att göra, nu fungerar det iaf som jag vill.

dock har jag ju på orginal däck och fälgar så det ser inget märkvärdigt ut tyvärr just nu. dom jag har liggande är 1½ cm för breda så jag letar efter 275:or för bak istället för 295:or som jag har kört med tills nu. den markfria gången är nu en aning högre med mina org däck så jag behöver inte oroa mig för mycket åt att ta i en massa saker på vägen.

näe nu ska jag göra lite nytta, kommer dock plåta en hel del under dagen :)
add comment ( 11 views )
Vi var ju ute en tur.. 
Saturday, August 9, 2008, 06:45
Posted by Administrator
För ett par veckor sedan var vi ut till f18 tullinge på marknad , det fanns dock inte mycket att se , mest gammalt larv och skit. det fanns dock lite bilar som såg rätt bra ut. sedan bar det av till kagghamra på lite fika hemma hos Magnus och hans familj (Baua på musclecars) jag plåtande en hel del kort bara så man har och kan jämföra saker när man väl står där och meckar senare.

lägger upp ett gäng foton hära på Magnus MKT fina Charger!!

add comment ( 10 views )
MIN FÖRSTA - AMERICAN CARSHOW I NORRTÄLJE 2008 
Saturday, July 12, 2008, 15:46
Posted by Administrator
FAN VAD KUL!!!!! Det var inte riktigt meningen men vi körde efter alla andra in och var med i parken och stod parkerade längs med gångvägen in till vänster på utställningen. :)

Själv så gick jag mest runt och fick inspiration. stod en liten stund hos Louise och det var en hel del folk som kom fram, verkar vara fler som fastnar för denna årsmodell.

GAAAHH nu är jag verkligen FAST!!! :)

tråkigt nog så fanns det bara två andra Chargers , roligt nog så var båda från 1970 :) 1 st banana gul och 1 st brons metallic , och så min då som var lite lime gul ;) jaja som sagt hon ska lackas "svart" tids nog...

Om någon undrar så hade jag nummer "543" på utställningsområdet.

näe nu ska vi på grill party hos en granne i spöregn och åska :)

OBS NU FINNS DET ÄVEN LITE FOTON PÅ DENNA LÄNK
AMERICAN CARSHOW I NORRTÄLJE 2008

add comment ( 10 views )

<<First <Back | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Next> Last>>