Bältena kom idag!!!! WHOOHOOO!!!! 
Monday, May 26, 2008, 20:45
Posted by Administrator
Kom hem idag och kollade posten som jag hade struntat i att kolla när jag var hemma på lunchen, jaha.. hmm jag hade paket att hämta ut , på fem minuter så stod jag och ringde på postkontorets ringklocka o tjatade ;) grejjerna såg helt underbara ut , perfekt!!!! så kalaset hamnade på 2500:- inkl frakt och tullen slapp jag tydligen ;) nu är iaf bälterna moterade och sitter på rätt ställen, tog ett tag o hajja hur de skulle sitta men jag kollade lite interior bilder på google på chargers.. Som tur var så kom en polare med sin pontiac le mans custom s förbi (TACK ADDE!!! hade nog hållit på fortfarande med baksätet annars HAHAHAHA) så allt var monterat på mindre än en timme, sen så tog vi en tur , nu återstår bara yterligare ett smärre problem och det är tail lightsen som inte ville lysa , jag fixade detta förut med att byta säkring men nu var den pajj igen tydligen och så fort jag slänger in en ny så går även den.. jag vet dock inte riktigt om jag har rätt styrka på tail lights säkringen (jag tror den ska vara 20) har kört 15 men jag vill vara helt säker innan jag saftar på.. här kommer lite foton oxå på bälterna :)


add comment ( 11 views )
Då var det dags igen då... 
Sunday, May 25, 2008, 18:19
Posted by Administrator
Jaha... suttit ett par dagar framför blocket och lusläst alla annonser efter hunbd galler stängsel sektioner , men det verkar helt kört här i stockhomlstrakten just nu :( men det finns ju inget ont som inte för något gott med sig ;) jag såg 4 st cragar fälgar (nyskick) för 5000 med däck två st 195:or och 2 st 295:or så jag åkte dit efter ett par dagar och prutade lite och dom vart mina för 35 hundringar... (bankomaten hade inga 500 lappar :( så det var en fet plånbok där ett tag , hihi) slängde på dom feta i bak och måste nog fixa andra däck till framhjulen , däcken i fram var riktiga lågprofils så det så rent av förjävligt ut.. men men det rör sig ju bara om ett par hundringar , sen var jag ut och tog en spin ;) kunde bara inte låta bli, jäddrar vikket grepp det vart, och det är precis så att däcken inte tar i skärmen, kanske om jag kommer i ett riktigt gupp dock.. 0-100 på inte så många sek vart det iaf ;) (jag vet inte vad jag har för utväxling överhuvudtaget , det får jag kolla upp senare)

funderar på att ta ett par foton ikväll eller i veckan när jag även fixat fram däcken.

hmm just fan hundgaller sektioner var det ja.. det är lätt hänt att man drömmer bort sig ;)
add comment ( 10 views )
Sådär ja... mer på G.. 
Monday, May 19, 2008, 12:14
Posted by Administrator
Nu är även bälten beställda från staterna , 2500:- ska det bli inkl frakt, hoppas inte tullen har något emot det bara ;)

som sagt det blir alltså nytillverkade , exakt samma modell som ska sitta i denna bil från orginal. ja det finns inte så mkt mer o säga om det, bara o vänta , sen köra...


jobbar vidare...*gone*
add comment ( 10 views )
ÄNTLIGEN!!!! du sitter bromsservot där..... 
Monday, May 12, 2008, 19:37
Posted by Administrator
Wow.... för en vecka sedan så var visningen av vårat hus och nu är det sålt , 1.8 fick vi och är nöjda med det , det klart man alltid vill ha mer men lite realistisk får man väl vara för ett kedjehus på 95 kvm ;) nu är det iofs jääävligt fint och man vill knappt lämna det bara just därför... men men life must go on och under hela färden så har man glömt bort lite att man har ett underbart hus att se fram emot och en grymt stoor tomt med... (pax för att inte klippa gräset)

i förrgår tänkte jag att nu ska jag äntligen få pilla på Louise och montera dit bromsservot, shitt!!! jag var klar på ett par timmar , jag fasade lite för att det skulle vara så mycket svårare och krångligare att få dit bromsservot igen men nja.. det svåra var väl att få dit fjädern igen men inte ens det var svårt, tog kanske 10 min och rätt verktyg och lite kreativitet :P

jaha då var sanningens stund inne och testa o se om det var bromsservot som strulat hela tiden... jorå det fungerade allt :) whohoooo!!!! jag och min grabb som snart fyller 6 åkte ut o testade ikväll, jag tror aldrig han har varit så tyst i baksätet förut. det vart rivstart efter rivstart, åååå så fint hon spinner!! nästa steg nu är att vi ska alla 4 kunna åka, men innan vi kan göra det så vill jag nog ha säkerhetsbälten i bilen, har hittat nytillverkade i usa för runt 400 dollar som jag tänkte beställa.. näe nu måste jag packa lite för om 1 månad ere flytt dags..

förresten jag har funderat lite mer på färg till henne och tänkte hon skulle bli plum crazy men frugan ville inte det, men men vi får la se det kanske blir helsvart som jag tänkt från början.. :)

away...
add comment ( 11 views )
Lite oväntat.... men ja vad ska man göra då? 
Saturday, March 29, 2008, 20:14
Posted by Administrator
Har ju hela tiden letat efter ett garage till Louise men det har ju inte gått så bra... så vi gick o köpte ett nytt hus istället ;)

så nu kommer jag nog göra allt jobb själv hemma.. ÄNTLIGEN ska vi flytta!!!! kan inte riktigt hajja det ännu men så är det iaf.. 3000 kvm tomt ere ungefär och garaget är enormt , jag kan få in både nissan xtrailen och Louise på längden, helt totalt underbart!! nu kan man putsa o fixa när man vill , det e bara att gå ner en våning och vips så är man där :D

jag o frugan har snackat om att flytta i flera år men nu var det e mycket speciellt tillfälle som avgjorde det hela och den 13 juni så har vi tillträdes datum till kåken , 100 plus 100 kvm lite drygt.

så närmaste veckorna måpnaden kommer inte hända så mkt på Louise, mer än att jag måste fixa dit bromservot igen dårå ;)

näe nu är jag rätt trött och ska varva ner lite , har varit och fixat dörr foder, socklar,toaletstol,klinkers,fix,massa små grejjer ,fönsterbrädor osv osv osv...

ingen ide o såsa med tiden man lever bara en gång och det e lika bra o försöka hinna så mkt som möjligt :)

/Dennis


add comment ( 9 views )

<<First <Back | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Next> Last>>