ÄNTLIGEN!!!! du sitter bromsservot där..... 
Monday, May 12, 2008, 19:37
Posted by Administrator
Wow.... för en vecka sedan så var visningen av vårat hus och nu är det sålt , 1.8 fick vi och är nöjda med det , det klart man alltid vill ha mer men lite realistisk får man väl vara för ett kedjehus på 95 kvm ;) nu är det iofs jääävligt fint och man vill knappt lämna det bara just därför... men men life must go on och under hela färden så har man glömt bort lite att man har ett underbart hus att se fram emot och en grymt stoor tomt med... (pax för att inte klippa gräset)

i förrgår tänkte jag att nu ska jag äntligen få pilla på Louise och montera dit bromsservot, shitt!!! jag var klar på ett par timmar , jag fasade lite för att det skulle vara så mycket svårare och krångligare att få dit bromsservot igen men nja.. det svåra var väl att få dit fjädern igen men inte ens det var svårt, tog kanske 10 min och rätt verktyg och lite kreativitet :P

jaha då var sanningens stund inne och testa o se om det var bromsservot som strulat hela tiden... jorå det fungerade allt :) whohoooo!!!! jag och min grabb som snart fyller 6 åkte ut o testade ikväll, jag tror aldrig han har varit så tyst i baksätet förut. det vart rivstart efter rivstart, åååå så fint hon spinner!! nästa steg nu är att vi ska alla 4 kunna åka, men innan vi kan göra det så vill jag nog ha säkerhetsbälten i bilen, har hittat nytillverkade i usa för runt 400 dollar som jag tänkte beställa.. näe nu måste jag packa lite för om 1 månad ere flytt dags..

förresten jag har funderat lite mer på färg till henne och tänkte hon skulle bli plum crazy men frugan ville inte det, men men vi får la se det kanske blir helsvart som jag tänkt från början.. :)

away...
add comment ( 11 views )
Lite oväntat.... men ja vad ska man göra då? 
Saturday, March 29, 2008, 20:14
Posted by Administrator
Har ju hela tiden letat efter ett garage till Louise men det har ju inte gått så bra... så vi gick o köpte ett nytt hus istället ;)

så nu kommer jag nog göra allt jobb själv hemma.. ÄNTLIGEN ska vi flytta!!!! kan inte riktigt hajja det ännu men så är det iaf.. 3000 kvm tomt ere ungefär och garaget är enormt , jag kan få in både nissan xtrailen och Louise på längden, helt totalt underbart!! nu kan man putsa o fixa när man vill , det e bara att gå ner en våning och vips så är man där :D

jag o frugan har snackat om att flytta i flera år men nu var det e mycket speciellt tillfälle som avgjorde det hela och den 13 juni så har vi tillträdes datum till kåken , 100 plus 100 kvm lite drygt.

så närmaste veckorna måpnaden kommer inte hända så mkt på Louise, mer än att jag måste fixa dit bromservot igen dårå ;)

näe nu är jag rätt trött och ska varva ner lite , har varit och fixat dörr foder, socklar,toaletstol,klinkers,fix,massa små grejjer ,fönsterbrädor osv osv osv...

ingen ide o såsa med tiden man lever bara en gång och det e lika bra o försöka hinna så mkt som möjligt :)

/Dennis


add comment ( 9 views )
USPS Airmail delivery :D 
Monday, March 10, 2008, 19:03
Posted by Administrator
sånna lappar gillar man att se i brevlådan.. så länge det inte behöver lösas ut med tull avgift ;)

det är ju tur att man får så mycket "presenter" nuförtiden som innehåller bildelar till hela familjen :P hahaha nu ligger nya fönsterlister och väntar dörr mottagare (door latches), eller gamla fast i mkt fint skick iaf.

närmaste dagarna kommer jag dock ha abstinens eftersom jag ska jobba o jobba... :( men men , efter jobb kommer mera cash ;)

nu ska jag googla lite... :)
add comment ( 10 views )
Påbörjat!!! 
Sunday, March 9, 2008, 20:39
Posted by Administrator
nu har jag verkligen dragit igång med meckandet...

Idag har jag legat i de mest underliga positioner med Louise ;) , har i princip stått på huvvet med gaspedalen mitt över näsan... de flesta skulle nog få klaustrofobi vi det laget.. man får dock lite panik när man ska åla sig ur det hela , men men , jag har iaf fått bort broms servot nu utan större problem, tog en liten stund dock. så här såg det ut innan.
det nya ser en aning fräshare ut ;)jaja , det blir säkert mer jobb att få dit det nya, jag kommer dock att slipa till plattan och måla den först, samt göra rent alla bultar och muttrar från smuts.

jag måste köpa ett större bad (avfettning) åt alla delar snart hade jag tänkt , det börjar bli lite "trångt"

näe nu ska jag sova för en gång skull... :) fast bara se en film först :P
add comment ( 10 views )
2 X American muscle!!!! 
Saturday, March 8, 2008, 17:38
Posted by Administrator
En vecka senare efter det meckande jag gjorde förra helgen så hade jag nu tid att testköra , det verkade bra till en början ellernja... jag vart tvungen igen att åka till macken iaf att tanka dunken , såklart bensinen var slut ;) (det är något som bara är så och ska vara så, dvs lika bra att vänja sig :P) när jag stod nere på macken med min xtrail och tankade dunken så kom den där röda Pontiac GTO le mans inrullande.. denna gången tog jag tillfället i akt att introducera mig själv.. haha det var lite kul för det visade sig att han har ju varit elev på skolan där jag tidigare har arbetat och att han hade hört om någon som varit och kollat på charger nere i tranås för ett gäng veckor sedan , hahahaha världen e så liten... eller Vallentuna är så litet kanske det ska vara ;) i vilket fall som helst så drog vi hem till Louise för att visa upp henne , han ville så gärna ha en charger såklart...vem skulle inte vilja? samtidigt så fyllde jag upp henne med en liten snaps (6 liter) och så bar det av på väg ner mmot macken för att tanka henne för första gången , det kändes ruggit maffigt med två bilar som åkte efter varan med v8:or och folk tittade till, det var till och med någon super vässad golf nisse som trodde han hade massa kraft under huvvet, han gjorde en riktigt dum omkörning och höll på o krocka på kuppen hahaha tssss störtlöjligt... jaja väl nere på macken skildes ekipagen åt och Louise vart lite grinig och ville trilskas med att stå kvar nere i centrum och visa upp sig, så hon hade ju givetvis låst bromsarna igen, jahapp det var bara att invänta och låta allt lugna ner sig.. efter en stund kom en kompis förbi (Robban) vi började köra hemmåt och stannade till vid kyrkan , för där ville hon stanna igen ;) då tänkte jag se om jag kunde ev lösa problemet , så jag började mecka bort bromsolje cylindern och sedan trampades broms pedalen ner och vips så fungerande det bra igen, dvs det ÄR bromservo mekanismen som hakar upp sig. så nu ska jag alltså helt enkelt efter mkt om och men byta den.

jahapp imorgon fyller man 31 , och vad skulle kunna vara bättre än att få umgås lite tid med sin köra Louise ;) givetvis en stund med familjen oxå :)

näe nu står maten på bordet och jag är utsvulten efter dagens burnande för lite sånt vart det ju med ;)

*poff*
add comment ( 10 views )

<<First <Back | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Next> Last>>