Grejjerna som aldrig kom....  
Sunday, April 26, 2009, 20:40
Posted by Administrator
Jaha... skulle ju fått grejjer i helgen från sixpackonline nere i vetlanda men det verkar som om de lägger ner firman där så det verkar inte som det finns någon logistik överhuvudtaget.. samt att de är extremt svåra att få tag på.. :( jävligt synd att en hel jävla månad rök iväg där... :(

i vilket fall som helst så hittade jag ett par Dodge Viper stolar på blocket som jag tänkte slänga in för att få en lite mer "retro känsla och skönare stil, många orginalare kanske hatar mig nu men det är ju inte så att jag "kastar" dom gamla stolarna direkt..Sedan har jag svetsat klart första böjjen efter mkt mätande på att få det så tajt som möjligt där under.

lite putsande med vinkelslip och 3M rondell så vart det rätt fint ;)

sedan vart det lite annat godis i helgen.. har inte bestämt mig ännu för hur jag ska montera denna varmätare, om jag ska bygga ngt "eget" retro still eller så alltså?.. eller diskret i handskfacket osv.. jaja vi får la se...


beställer delar snart på ebay
MSD 8387 = Chrysler 440-426 Ready-to-Run Distributor
MSD 6520 = MSD Digital 6 Plus Ignition Control
MSD 8202 = MSD Blaster 2 Ignition Coils
MSD 31313 = MSD 8.5mm Super Conductor Spark Plug Wire Sets

vänta vidare....
2 comments ( 19 views )
dags igen då... hade ju tänkt att.. 
Saturday, March 7, 2009, 14:57
Posted by Administrator
riva ut motorn denna helg men det går ju inte fort när man har en del annat att göra oxå ;)

dock är ju inte helgen slut ännu så vi får la se ;)

började iaf med att titta närmare på hur förar dörren ser ut bakom kullliserna , har ju problem med "door latch" dörr låset / mekanismen eller vad man ska kalla det på svenska ? , whatever..

slet loss det ena efter det andra och inköps listan är ett par gram tyngre igen.. ;) dock ska det ju endå bytas ut men kanske sist av allt fixar man ju inredningen.

så efter en stund var door latchen ut plockad från dörren, pissenkelt!! men fan så skiten såg ut... och som jag befarade så var fjädern av..näe dags att sätta dit den nya..

add comment ( 11 views )
Dåligt med poliser ute.... 
Saturday, January 17, 2009, 20:33
Posted by Administrator
Sådär då har man varit ner en runda till Tranås och tillbaka under dagen. Såg inte en enda polis, tur det , gick lite fort kanske :) . När man har varit hos Göran så kommer man i någon slags "trans" och förstår inte riktigt att man kan se så mycket häftigt på en och samma gång... underbar känsla!! jag kan bara tipsa de som läser detta att åka dit o titta och träffa Göran , sån entusiast får man leta efter!! samt att man kan göra riktiga fynd , men man måste nog åka dit tror jag för att göra dem ;)
http://www.americancar.se
Nu har jag iaf fått hem massor med plåt , dvs hela underredet till Louise :) mkt najs!!

Nu är det bara att vänta in badkaret.. :)
add comment ( 11 views )
Back on track!! Nu händer det lite igen!! 
Friday, January 16, 2009, 19:13
Posted by Administrator
Det har hänt en del sedan sist , vi fick äntligen ordning på alla vatten läckor mm, det slutade med en helt ny vattenledning till brunnen, sådär ja !!! självklart måste det firas med något, en jacuzzi är beställd och veckan efter fick jag leverans besked om att den skulle komma i slutet av januari månad, perfekt!! men det var ju inget bra alls egentligen... då måste jag ju ut med Louise såklart ... gahh!! allt blev en aning till försenat , men ok då..

Min fru , inte Louise då utan Anna kom med den brilianta iden att köpa en till bil eftersom att det dragit ut på tiden med renoveringen av Louise.. kollade runt lite och hon hittade en som hon ville ha , efter mycket om och men så fick vi tag på säljaren och köpte "Scarlett" så nu är det bara massa brudar här :) "I like it alot" :P haha så det vart en lite vässad Pontiac Lemans 72:a med 400CUI motor och en TH400 låda... så nu är det plötsligt 2 bilar här :) wohooo!!


Efter alla julhelger och "ledighet" så har jag suttit och byggt upp en bil site till Göran , han som jag köpte Louise av , det vissade sig att det vart rätt bra och vi har idag lagt upp 19 bilar till försäljning, perfekt!! så nu ska jag ner och hjälpa honom hur han ska bära sig åt för att själv lägga upp bilar på siten med ett extremt löjligt enkelt verktyg :) "joomla is the shit". se resultatet här http://www.americancar.se

sen ska jag ju självklart ner o hämta delar ;) nytt golv överallt och även nya sparklådor :) det blir skit bra.. eventuellt kanske jag ska köpa en stooor domkraft på vägen , vi får se om den finns kvar dock.

igår så började jag plocka loss lite lätt i motorrummet. ventilkåpan ska slipas ner och målas på nytt, så här risig såg den ut ;)


näe detta får räcka för denna gång , skriver antagligen mer imorgon :)
add comment ( 12 views )
Nu börjar det på alvar.... 
Tuesday, October 28, 2008, 20:32
Posted by Administrator
För två veckor sedan så gick sista turen innan vintern kommer..

som jag nämt tidigare så har jag ju detta år flyttat och bytt jobb , dvs alot of shit to deal with.. så med andra ord jag har inte kunnat spendera tid med min älskarinna Louise som jag hade tänkt mig.. ;)

När jag var ute nu sista rundan så fick jag en flashback om hur vass hon egentligen är... ohhh jag ryser och blir skakis i benen ;) såååånt tryck det vart och 295mm breda lakritsar ligger på asfalten i ca 10 meter , och då har jag bara gasat på pedalen!!!

En 150 liters Kompressor för tryckluft är införskaffad nyligen , nu återstår bara en sjysst svets oxå , men det blir nog inga problem att hitta på blocket :) , det är nu det börjar mer på alvar med projektet och planneringen. om 3-4 veckor kommer jag och en kompis åka ner till tranås och ev hämta delar hos USABILAR I MADA(Hos Göran som jag köpte henne av) inför vinter renoveringen , det som kommer att bytas först är alla golv, fram,bak och trunken. thats the plan för vintern, sedan ingår ju även ett nytt tändsystem oxå självklart.. för hon klarar inte att hålla varven hela vägen ut.

sen är det lite små grejjer som ska fixas innan besiktiningen.
näe detta får räcka för just nu , har massor med annat jag måste slutföra först... typ vatten till huset är en ganska primär funktion ;)

här kommer lite bilder :)


add comment ( 14 views )

<<First <Back | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Next> Last>>