Nu har jag jag bestämt mig.. 
Saturday, February 16, 2008, 19:01
Posted by Administrator
Det blir inge 20" bling bling fälgar , det kommer aldrig o funka.. det lutar mer åt American racing modellerna, det blir mest stilrent så..

Idag var jag iaf på biltema i uppsala, tänkte jag skulle köpa på mig lite nya verktyg samtidigt , kalaset slutade på 4500:- ;) och då har jag iaf en varningstriangel och bogserlina till chargern ;) man vet aldrig , hihi!!

På vägen hem från uppsala så tog det mer eller mindre stopp innan stora väsby, det hade precis hänt en olycka där 5 min tidigare *hick* 3:e grejjen på kort tid som jag är nära olyckor.. känns lite scary faktiskt.. iaf eftersom vägen var avstängd i 50 min till så sa jag till frugan att vi skulle åka av vid macken där vid mcdonalds o se om vi kunde hitta en bakväg till gamla vägen ;), hmmm vi gjorde inte det.. så då fick man lov att improvosera lite, eftersom vi har en nissan xtrail så kanske man skulle testa lite offroad som på reklamen ;) hmmm bad idea kanske men jag drog ner bakom macken ut på en åker och upp på gamla rosersbergsvägen, HAHAHA fan vikken kick!!! nu blir det definitivt inga 20" fälgar till nissan heller för den delen, snarare större ballongdäck!! Fan vad kul o höra ungarnas skrik i bak i en brant backe ut på en åker , upp på nästa backe sedan ner igen ut på vägen.. jaja, lite crazy var det kanske, men man lever bara en gång och det är nu ;)

näe nu ska jag ladda laddarens batteri ;) sen blir det en wiskey och eurovision krimskramset ;)

over n out..
1 comment ( 27 views )
snö igen... 
Thursday, February 14, 2008, 18:30
Posted by Administrator
jahapp då var det dags för snö igen , hoppas sommaren kommer snart!! det kliar sååå!!! jaja, snart är det lördag och då bär det av till biltema och kanske även köper jag ett gäng 20" ACE krom fälgar , vi får se, det skulle se sexigare ut än orginal fälgarna som sitter på nu iaf :)

over n out...
1 comment ( 44 views )
Bild på laddaren... 
Wednesday, February 13, 2008, 22:07
Posted by Administrator

2 comments ( 50 views )
Sådärja! 
Wednesday, February 13, 2008, 20:49
Posted by Administrator
Nu har jag fått upp denna sida där jag kommer att skriva till och från ang detta projekt... Till detta måste jag erkänna att jag inte har den tid jag egentligen skulle vilja ha.Jag köper gärna tid om någon bara kan visa mig vart man kan göra detta ? ;)

under den senaste tiden så har det hänt en del tråkigheter runt mig och jag har förstått att livet är alldeles för kort.. lev dagen som om det vore den sista.. denna fras har man ju hört ett antal gånger..

Gör det du vill göra när du är ung, när du är gammal (om du blir) kanske det är för sent att njuta av det på samma sätt...

jag kommer att lägga upp bilder här varteftersom...

//Dennis
add comment ( 14 views )

<<First <Back | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |