Installerat MSD 6 Digitalbox - fri från tv licens :) 
Thursday, May 21, 2009, 19:47
Posted by Administrator
Jahapp ännu ett par dagar har gått och nu har det fanimej hänt en heeeel del, RPM mätarn är inkopplad, fast dock inte på spolen , verkade inte fungera någe bra alls då.. gick upp till 2000rpm och sedan drog den åt andra hållet ;) haha jaja man får vad man betalar för ;) men iaf så efter MSD 6 Digitalboxen var färdig installerad så funkade det bra mkt bättre :) så det var en del plannering först innan det kom på plats och tänka igenom vart man skulle börja , började med att flytta tändspolen från motorblocket (inge bra med för mkt värme runt den) sedan dra kablarna enligt beskrivningen från MSD (mkt enkla och bra beskrivna ritningar) sedan var det ju det där med MSD kablarna som jag beställde fel, hittade ett kitt för att kontaktera om dem för 200kr , perfekt !!! :) sedan är tempgivarn , "orginal" inkopplad igen för efter lite letande på summit och sedan hansen katalogen (*tips* PDF versionen fungerar bra mkt bättre) så skit i sökmotorn dom har.. den hette ngt med ts17 den rätta tempgivarn alltså på hansen. Det lirande inte till en början så jag rev fram front panelen , man måste först dock lossa två bultar för ratt staget för o får bort det hela ;) sedan efter lite rengörning av koppar banor mm så lirade det konstigt nog ?

jahapp sen var det ju lite strul med Pontiacen här för ett par veckor sedan , remskivan flög iväg med buller o bång. leta leta leta, hittade för 1100kr på hansen , glömma det!!! 25 dollar på ebay lät mycket bättre , fick hem grejjerna med postbud igår onsdag när jag stod o meckade med MSD boxen perfekt tajming!! efter lite lack och finslip så skulle det på.. hmmm synd bara att en av bultarna som var orsaken första gången hade förstört gängorna till svänghjulet på veven... jaja m8 gängtapp gjorde susen och en m8 bult och denna gången så locktite:ades bultarna.. (pik till de som mecka ihop den innan mig , hahaha ) allt fungerar bra där nu , väntar bara på o beställa hem en BM quicksilver automat växelspak , inte helt hundra ännu vilken som passa i org konsollen till den.. men men , idag vart det mecka in i det sista och båda bilarna vart klara och fungerade mer än perfekt!! ja förutom insuget på Louise då förståss men jag har blivit lovad att få fixa det imorgon av Anna (frugan) :) på lördag blir det inge mecka eller ens starta av då det e 2 x barnkalas här hemma!! kommer nog ställa bilarna en bra bi bort då :)

här kommer iaf lite bilder från dagen :) (Gottröra på torsdagar vid golfbanan / cafe)


http://rebels.se/charger/images/IMG_7510.JPG


http://rebels.se/charger/images/IMG_7527.JPG


http://rebels.se/charger/images/IMG_7537.JPG


http://rebels.se/charger/images/IMG_7547.JPGOch så frugan (Anna) med sin "Scarlett" Pontiac Lemans 72 (något vässad motor skulle jag tippa, passa er i västerås!!)

add comment ( 78 views )

<<First <Back | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Next> Last>>