"Gentlemen, start your engines!" 
Sunday, May 17, 2009, 20:37
Posted by Administrator
Jaha.. så var det helgen det var dags att rulla ut efter massa panik meckande och svetsande.. fast det vart väl hyfsat bra iaf med allt.. dock behöver jag noggöra ett par mindre finjusteringar på avgassystemet , hittade ett par små små hål som ska täppas till..

desvärre måste jag nog köpa en riktig Mison gastub till MIG svetsen jag kör , för och åka fram och tillabaka till Jula fungerar inte i längden för min del :( vi tar det när lönen kommer helt enkelt.

I vilket fall som helst så kom ju lite godis förra veckan :) woooohooo!!!


som sagt mkt najs... synd bara att kablarna där var ju till en orgional fördelare och inte till min nya MSD... suck alltid är det något, tyckte jag var mkt noggran men ack så fel jag hade :( skit samma det drabbar ingen fattig ;)

Sagt o gjort så körde jag 100 meter upp till grannen Kenneth o Robban (Sveriges svar på Orange County Choppers) där får man ha hjälm på sig för ibland flyger det grejjer ;)

dom hoppade ner i huvven o tjoff så satt allt på , spole och fördelare alltså, MSD digitalboxen kommer på till nästa helg , då blir varvräknaren inkopplad oxå med shiftlight o allt :) very nice! (som borat brukar säga)

just ja nu vart ju även stolarna på plats och jag måste faktiskt säga att det vart SJUKT bra!!!! så stilrent och fint trodde jag inte det kunde bli , mätte ut exakta mått och vips så var dom där.. tog bara ca 6-7 timmar så var dom helt på plats :) material är 4 kants rör 2mm järn från bengtssons smide i täby kyrkby , där kommer jag köpa mkt mer i framtiden :) very nice!!!sedan vart det ett par svängar och detta eviga tankande!!en hel del folk stannar upp på macken och tittar ett par gånger extra, som sagt det är ingen brud magnet direkt snarare en massa gubbar som ska fram o tjöta lite , iofs alltid kul o höra att någon kanske haft eller vill ha en sånhär :)som sagt dom blir ju inte fler o fler .. dock blir det fler o fler som vill äga en.. själv ska jag nog köpa en till inom två år bara för att jag vill ha en 68:a oxå :P

men men , har ju även Lemansen just nu så lite fokus på den kommer det nog bli , som sagt vi fpr se hur det blir ;)

här är iaf lite bilder från dagen som var :)

http://charger.rebels.se/images/IMG_1627.JPG


http://charger.rebels.se/images/IMG_1617.JPG

åååå sååå vackert!!! mer foton kommer snart på när Louise träffar Scarlett ;) (Bad Girlz)
add comment ( 81 views )

<<First <Back | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Next> Last>>