Grymt många bilar , synd bara med vädret :( 
Sunday, August 10, 2008, 07:41
Posted by Administrator
Igår var första Crusingen för Louise , det gick endå rätt bra , trots en del missöden med värme plus tändingen... det började i rondellen på sergelstorg "TYPISKT" fick dock ganska fort hjälp av en kille som hjälpte till att knuffa henne åt sidan ;) , tajmingen var ganska bra iofs för då kunde man ju gå å slå en drill under tiden hon lungnade ner sig , hahaha!! efter ca 15-20 min så skulle vi köra vidare men , hon ville inte starta!! gaahhh ,efter 3:e försöket så starta hon :) men jag körde bara 50 meter o stälde mig under bron framför några äldre raggare, gick ut kolla tändkablarna , drog lite i dem och gick in och vips så var hon igång igen , dock lite knasigt för ena stunden gick hon på 4 cyl och vips efter en liten stund kom alla 8 igång ;) som sagt med rullande objekt så får man ju ta en del smällar. Funderar på om man ska slafsa in nytt tändsystem innan uppsala? jaja vi får se om man hinner...kanske räcker med bara nya sjyssta tändkablar ? allt ska dock endå bytas ut i vinter efter uppsala.

Fylla och fight fanns det en del av med på sveavägen , hahah vuxna män står med brösten mot varandra som om de vore 18 igen... hahaha löjligt!!!

det andra roliga är när alla östermalms nissar står inför sina polare och säger kolla , det här e en challenger som kommer hära och det är en 69 årsmodell... hmmm jag tror jag hörde denna kommentar säkert 5 gånger igår, hahaha!! dom får iaf ett poäng och det är att dom vet att det är en dodge ;)

däckspin och poliser fanns det gott om , det råkade klia i min gasfot med måste jag vara ärlig o säga ;) jag slapp få böter dock :) Louise vart nog lite stolt när alla började hurra o skrika ;) innan MCD på svea så stannade vi till en snabbis , vattentempen låg på 100 så jag ville inte riskera något och det fanns dessutom en liten plats ledig dära ;)

efter mcd och 7/11 så råkade det bli lite däckspinn igen och publiken ville ha ännu mera men det fick räcka ;) Polisen vart glad då iaf :)

sen bar det av ut mot E18 och väl borta vid rondellen fanns inte en bil , då kunde jag ju dra på i rondellen tänkte jag , det vart riktigt skönt ställ på 2:an :) WHOHO!!! inte rikgit som i Dukes of hazard dock men ett halvt varv med ställ och spinn :) hihihi

tankade i 40 liter på statoil och sen var det full fart därifrån oxå :) nu gick hon som en klocka igen :) vid 23:10 var vi hemma igen och jag hatar att köra i mörker :( usch o blä , tog småvägar sista biten för folk har tydligen bara heljus på sina bilar när dom kör motorvägen...


På Wheels magazine träffen i barkaby var dagen var helt underbar med sol och en del moln , jävligt kul att träffa andra Charger ägare med!! tog även lite kort på två andra som köpte sina förra året :) dom är i mycket fint skick!!Nu i efterhand känns det som vi skulle varit där vid 0800 , för jag kan nog fan gå där hela dagen om jag fick dvs :P

näe nu måste jag göra lite nytta :D

add comment ( 11 views )

<<First <Back | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Next> Last>>