Blankt o fint... 
Saturday, March 1, 2008, 23:31
Posted by Administrator
Nu har jag inte skrivit på ett par dagar här, men desto mer i garaget ;) hihi

har dock knappt haft tid att vara därute , mkt på jobbet , mkt med extra knäck , familjen och ja allt det vardagliga.. ;)

iaf så har jag kommit underfund med vart säkringarna fanns , det tog ett tag att hitta, om man öppnar handskfacket och skruvar bort 2 st skruvar så hittar man dem där ;) då såg jag även varför baklysena inte fungerar längre ;) säkringen hade gått. var förbi till jula och köpte nytt batteri idag oxå men dom hade inte 20 amps säkringar tyvärr.. ska förmodligen till mekonomen imorgon för att kolla.

sedan har jag börjat plocka bort del för del och pollera upp dem, har köpt blästringsmedel och alla andra tillbehör så det e bara o sätta igång.

plockade bort bland annat "dome light" tak lampan , den var riktigt osexig, det vita "locket" hade blivit gult och med svarta små mögel fläckar, men efter ett gäng timmar i klorin vart det rättså hyfsat , kanske blir ännu bättree om man kör något fint sandpapper? sedan den metal hållaren var bra skitig och den vart mer eller mindre som ny efter lite autosol och gnidande, ska ta o testa ett par andra saker till innan jag nöjer mig.

nu när jag har varit ute i garaget ett par dagar så har jag märkt att det är ett par saker som inte fungerar exempelvis radion samt värme fläktarna, jag såg att det gick att köpa ny värme fläkt system på ebay , kostar runt 600 dollars med frakt iofs inga stora summa så jag kommer nog slå till så snart jag plockat bort det jag har och se om jag inte kan få liv i den först , gick ju trots allt 3 år (sp)eltele med inriktning slappa ;) så jag vet inte om det spelar någon roll.

idag har jag iaf bytt batteri och pumpat ur all bromsolja framoch även monterat bort bromsolje behållare från bromsservot, jag vetefan men jag tror aknske jag kan få igång det med gamla bromsservot, fyllde på med ny bromsvätsa (dot4 den ska vara "finare" än dot 3 ?) nästa sak jag ska göra nu är att koppla på slangen på bromsservot o se vad som händer, regnar det imorgon blir det dock ingen test , däremot så ska jag nog ta av hjulen och kontrollera bromsoken och se om de går att "tvinga" upp dem mera? för det ser lite tajt ut redan nu, kan det vara fel bromsbelägg? jaja i vilket fall så har jag verktyg för det ;) så vi får la se :D

jag har även lagt askkoppen i ett avfettningsbad , och själva askoppsluckan i ett diskmedelsbad.vi får se resultat imorgon helt enkelt, ska bli intresant ;)

näe detta får bli allt för denna gången, är helt slut , håller nästan på o svimmar nu :( (var uppe 7 imorse med kidsen och nu e kl 01 och så ska jag kolla på en serie nu oxå med frugan , alla ska ha sin tid :D

over n out....
add comment ( 10 views )

<<First <Back | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Next> Last>>