Dagens äventyr med Louise, ojoj vilken dag!! 
Sunday, February 17, 2008, 18:41
Posted by Administrator
jahapp dagen började med att jag bara skulle slänga in det nyladdade batteriet i henne, men det vart visst lite mer än så..

innan jag kan börja meka på riktigt så vill jag bli klar med renoveringen av huset , men jag har kanske bara ett par % kvar nu ;)

Eftersom bromsarna låser sig efter ett tags tomgångskörning , eller när hon blir varm kanske? så tänkte jag att jag skulle ta ner henne till macken o lyfta upp o kolla lite under, men så långt kom jag aldrig... HAHAHA bensinstopp , som tur var så var det precis utanför garaget så det var ju inte så farligt , jag fick åka ner till macken med andra bilen och tanka i en dunk som jag först var tvungen att hälla ut i en petflaska , för det var ju bensin till grabbens fyrhjuling ;)

Efter hon fick lite 98% juice så åkte jag ut på vägen , gasade till lite och så span hon loss lite, så jag tänkte slänga i 2:an och hon span då med , hon span även loss på 3:an, å jag ryser!!! shit vilken qvinna!!! grrr!!

jag kom på att jag inte spänt fast batteriet ordentligt så jag svängde av och skulle kolla det lite snabbt, och då hade ju remmen legat mot röret så det var ju såklart smält ;) hahaha och jag brände mig såklart!!! gahh vikket pucko jag e då!!

jaja färden skulle gå vidare fast lite "lugnare" men jag kom inte så långt, bromsarna , ja dom hade ju då låst sig... *suck* och ungar fruga o en schäfer/husky sitter såklart i bilen och babblar , så jag tar hunden och springer hem och ska hämta verktyg o den andra bilen. Det var ju bara 2 km eller något ;) när jag kommer ner tillbaka så testar jag o köra och det gick.. en bit iaf sen började hon gå lite "segt" så jag stannar 50 meter in i en T korsning, frugan o ungarna är i bilen bakom och de bestämmer sig för att åka hem medans jag sitter o väntar in så bromsarna ska släppa.. det tog ca 1 timma och jag hade satt upp en varningstriangel utifall farbror blå kommer och stoppar mig igen ;) (vilket dom gjorde 200 meter efter jag fick hem henne på trailern) och föresten den där triangeln kostade 49 kr på biltema.. (HAHAHA vi kommer till det senare). en arbetskollega stannar och fick se henne för första gången , han vart lite "in love" ;) en liten stund innan stannade två killar i en risig saab 9000 och ville köpa henne, dum fråga.. ;) hon kommer aldrig att säljas endast ärvas ;).

näe nu var det dags att testa igen , jaaaa nu funkade det , jag gjorde en u-turn och körde hem fort som fan för det började bli halt oxå *gahhhh* .Kom hem och bytte bil för jag hade ju triangeln kvar därborta , ca 900 meter hemmifrån var det bara. så när jag kommer och ska svänga in så ser jag att det står en bil där, jag hajjar direkt att det e någon som håller på o sno min triangel för 49 kr jag köpte igår.. tror ni inte att det självaste pizzabudet själv som ska tatta,sno,stjäla min triangel , jag ställer mig tvärs över vägen så han inte kan köra , trycker ner rutan o så skricker jag en massa otrevligheter ;) upprepade gånger , jag var till och med på väg ut men då jädrar fick jag tillbaka min triangel för 49 kr väldigt fort... *suck* i 10 JÄVLA minuter lämnar jag min triangel....10 MINUTER!!!!! jävla pizzabudshelvete!!! (det var nog lika bra att jag tog ur järnröret förra veckan ur bilen)

jaja nu står alla bilar hemma och jag har lugnat ner mig en smula , men jag är fortfarande lite uppjagad efter dagens bravader och händelser ,sedan jag fick hem Louise har livet blivit mycket mer kryddat för hela familjen, och inte minst mig :)

näe nu ska jag slipa lite i hallen så jag kan måla hallen imorgon..
1 comment ( 24 views )

<<First <Back | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Next> Last>>